Як видалити фотографії з Facebook, які ви не публікували

Ви не завжди можете видалити фотографії Facebook, які публікує хтось інший, навіть якщо вони з вас. Ви можете видалити небажані фотографії, які хтось публікує безпосередньо у вашому профілі або на діловій сторінці, вибравши піктограму меню з трьома крапками ( ... ) у верхньому правому куті публікації, що містить фотографію. Виберіть Приховати на шкалі часу або Видалити, щоб видалити її. Ви також можете видалити теги Facebook, які пов'язують фотографію з вами та спричиняють появу небажаних фотографій на вашій особистій хронології чи діловій сторінці. Інший спосіб запобігти небажаним фотографіям - це контролювати, хто може використовувати теги фотографій Facebook для позначення вас і затверджувати те, що розміщується на вашій хронології.

Розуміння тегів фотографій Facebook

Коли хтось завантажує фотографію або публікує більшість інших типів вмісту на Facebook, він може позначити особу чи сторінку компанії, щоб пов’язати публікацію з цим користувачем чи організацією. Потім ця фотографія є потенційно видимою та виділеною для друзів або послідовників цього користувача.

Якщо у вашому особистому обліковому записі або на діловій сторінці щось позначено, і ви не хочете, щоб його позначали, наведіть курсор на фотографію за допомогою миші та натисніть кнопку Параметри, якщо ви знаходитесь на комп’ютері, або торкніться значка меню ... на смарт- телефон або планшет. Клацніть або торкніться Видалити тег, щоб видалити тег.

Фотографія залишається у Facebook, і інші люди, яких ви знаєте, можуть все ще бачити. Навіть інші, можливо, бачили, що вас позначили, перш ніж видалити тег. Якщо фотографія переслідує, непристойна або іншим чином недоречна, повідомте про це Facebook.

Запобігання небажаним розміткам фотографій

Якщо у вас виникають проблеми з тим, що люди позначають вас на невтішних фотографіях чи публікаціях, або ви віддаєте перевагу перегляду тегів, перш ніж вони з’являться, щоб пов’язати вас із вмістом Facebook, використовуйте параметр Facebook, який дозволяє переглядати теги до їх появи.

Для цього торкніться кнопки зі стрілкою вниз у веб-версії Facebook, щоб завантажити меню Facebook і виберіть Налаштування . У програмі для смартфонів або планшетів Facebook торкніться кнопки меню, торкніться Налаштування та конфіденційність, а потім Налаштування .

Клацніть або торкніться Хронологія та позначення . Знайдіть параметр, в якому написано Переглянути теги, які люди додають до ваших публікацій, перш ніж теги з’являться у Facebook? У веб-версії Facebook натисніть кнопку Редагувати . У програмі торкніться самого налаштування. Переключіть параметр на Увімк .

Надалі Facebook надсилає сповіщення, коли хтось намагається вас позначити, і тег ніколи не з’являється, якщо ви цього не дозволите.

Контроль над тим, що на вашій хронології

Для особистих облікових записів Facebook ви можете дозволити людям позначати вас тегами у публікаціях та фотографіях, але контролювати, чи відображатиметься вміст на вашій хронології без вашого дозволу.

Для цього перейдіть у підменю Хронологія та позначення міток у меню Налаштування та знайдіть Перегляд публікацій, до яких вас позначили, перш ніж публікація з’явиться на вашій шкалі часу . У веб-версії Facebook натисніть кнопку Редагувати . У програмі торкніться самого налаштування. Переключіть параметр на Увімк .

Потім ви отримуєте сповіщення щоразу, коли вас помічають у дописі, перш ніж він з’явиться на вашій хронології, і воно не з’явиться, якщо ви не схвалите його.

Якщо ви хочете видалити одну публікацію зі своєї особистої чи ділової хронології, натисніть або торкніться значка меню ... біля публікації. Клацніть « Приховати з шкали часу», щоб видалити її з вашої шкали часу.

Контроль над тим, що є на ділових сторінках

Якщо ви хочете схвалити фотографії, перш ніж люди публікують їх на вашій діловій сторінці, увійдіть до облікового запису з адміністративним доступом до сторінки та натисніть кнопку Налаштування у верхній частині сторінки. Клацніть параметр Загальне , а потім - Публікації відвідувачів .

Поставте прапорець Вимкнути публікації інших людей на Сторінці, щоб заборонити відвідувачам повністю розміщувати публікації. Якщо ви бажаєте, поставте прапорець Дозволити відвідувачам Сторінки публікувати публікації, а потім установіть або зніміть прапорець Дозволити фотографії чи відеозаписи .

Крім того, поставте прапорець Переглянути дописи інших людей, перш ніж вони будуть опубліковані на Сторінці, якщо ви хочете мати можливість переглянути дописи, перш ніж вони з’являться.