Як вийти з Gmail на Android

Якщо ви єдина людина, яка користується вашим смартфоном або планшетом Android, ви можете просто залишити себе авторизованим у своєму обліковому записі Gmail на пристрої. Але ви можете вийти з облікового запису Gmail на пристрої Android, якщо хочете, або ввійти в кілька облікових записів одночасно. Ви також можете очистити всі свої особисті дані з телефону Android, що може бути корисно, якщо ви утилізуєте пристрій.

Процес виходу з Gmail Gmail

Телефони Android, як правило, постачаються з програмою Gmail, за допомогою якої ви можете отримати доступ до свого облікового запису електронної пошти Google. Ваш обліковий запис Google також пов’язаний з іншими функціями телефону, такими як засоби хмарного резервного копіювання та додатки Google, такі як Карти Google, Google Drive та YouTube.

Якщо ви хочете вийти з певного облікового запису на своєму телефоні, він, як правило, буде від’єднаний від усіх цих програм одночасно. Ви можете зробити це через додаток Налаштування телефону, прокрутивши до розділу "Облікові записи", натиснувши кнопку "Google", потім знайшовши обліковий запис, з якого ви хочете вийти. Потім торкніться назви облікового запису, а в меню "Більше" натисніть "Видалити обліковий запис", щоб видалити обліковий запис із пристрою.

Використання декількох облікових записів Gmail

Ви не обмежуєтесь використанням лише одного входу в Gmail на своєму телефоні Android. Ви можете додати додаткові облікові записи за допомогою програми Gmail. Для цього натисніть кнопку меню в програмі Gmail, а потім натисніть стрілку вниз поруч із вашим іменем користувача. Виберіть "Додати обліковий запис" і дотримуйтесь інструкцій, щоб ввести ім'я користувача та пароль для облікового запису та підтвердити свою особу за потреби.

Після цього ви зможете натиснути стрілку вниз поруч із вашим іменем користувача, щоб переключатися між обліковими записами електронної пошти, як і ви, підтримуючи оновлення всіх своїх облікових записів.

Очищення всіх персональних даних

Якщо ви плануєте продати свій телефон, продати його або подарувати, можливо, ви захочете очистити свої особисті дані з телефону, щоб ніхто інший не міг отримати до нього доступ, коли він вже не у ваших руках.

Ви захочете створити резервну копію або скопіювати будь-які дані з телефону, який потрібно зберегти. Потім перейдіть до програми Налаштування на головному екрані, торкніться меню «Система» та виберіть «Скинути». Виберіть "Скидання заводських налаштувань", а потім натисніть "Скинути телефон", щоб продовжити. Натисніть "Стерти все" і почекайте кілька хвилин, поки процес скидання завершиться.

Ваш обліковий запис Google та інші дані буде видалено з телефону.