Що означає профіль недоступний у Facebook?

Коли профіль когось недоступний у Facebook, це може означати одну з кількох різних речей. Можливо, у Facebook виникає помилка, що їх профіль перебуває в процесі оновлення або що вони вирішили вимкнути свій профіль або заблокувати вас. Це може спричинити проблеми, якщо ви намагаєтеся зв’язатися з колегою або переглянути свою ділову сторінку, тим більше, що помилка не конкретна. Хоча неможливо точно визначити, у чому причина, проблема часто вирішується сама у випадках оновлення або помилок сервера.

Оновлення профілю

Facebook випускає періодичні оновлення профілів, і вони не завжди розгортаються для всіх одночасно. Якщо ваш профіль працює коректно, а чужий - ні, можливо, Facebook оновлює свій профіль до наступної або останньої версії. Ви можете допомогти з’ясувати, чи проблема полягає лише в їхньому профілі, спробувавши також переглянути профілі інших друзів. Зазвичай цей процес не займає багато часу, тому перевірте через кілька годин, чи працює він знову.

Тимчасова помилка

У Facebook може траплятися випадкова помилка, через яку профілі завантажуються неправильно. Якщо це впливає на ваш профіль, можливо, ви не зможете ввійти в систему. Якщо це стосується когось іншого, ви, можливо, не зможете побачити його профіль, і вони також не з’являться у вашому списку друзів. Більшість з цих помилок не впливатимуть одночасно на всіх користувачів; якщо інші профілі все ще працюють, це не виключає можливості виникнення проблем із сервером. Якщо така помилка спричиняє проблему, вона повинна вирішитись протягом декількох годин.

Заблокований користувач

Якщо користувач заблокував вас або ви заблокували їх, ви не зможете побачити його профіль. Якщо хтось із вас заблокував іншого, ви не побачите, що їх ім’я відображається як гіперпосилання, але у випадку, якщо ви все-таки спробуєте переглянути його профіль, ви можете побачити помилку "Профіль недоступний". Зауважте, що ефекти блокування однакові незалежно від того, хто ініціював блокування.

Вимкнений обліковий запис

Якщо користувач вимкне власний обліковий запис, він буде недоступний нікому, доки він не ввімкне його знову. За всіх задумів обліковий запис не буде існувати - його буде видалено зі списків друзів, коментарі зникнуть і теги більше не будуть пов’язані. Якщо ви спробуєте отримати доступ до цього профілю за посиланням або закладкою, ви побачите цю помилку. Якщо обліковий запис повністю видалено або заборонено Facebook, однак помилка буде дещо іншою, і ви побачите: "Вибачте, ця сторінка недоступна".