Що станеться, якщо ви скинете iPhone?

Інтерфейс Apple від Apple чудово інтуїтивно зрозумілий, дуже ефективно обробляє такі речі, як текстові повідомлення та голосова пошта. Він також має можливість без зусиль працювати зі складними програмами. Це робить його дуже привабливим варіантом для багатьох підприємств. Однак бувають випадки, коли вам може знадобитися скинути налаштування iPhone. Можливо, він поводиться нестабільно (дуже рідко) або, можливо, ви просто захочете його продати. Скидання налаштувань iPhone в основному стирає всю вашу особисту інформацію з телефону. Однак заводські налаштування збережуться. Це просто, і код скидання iPhone не потрібен.

Процес скидання налаштувань iPhone

Важливо, щоб перед тим, як розпочати процес скидання налаштувань iPhone, виконати «синхронізацію» з ПК або обліковим записом iCloud, щоб захистити ваші дані. Вам слід підключити iPhone до джерела живлення за допомогою зарядного пристрою, щоб не зарядити акумулятор. IPhone буде скинуто через програму "Налаштування". Після того, як ви відкриєте програму, натисніть кнопку «Загальне», і iPhone надасть вам довгий список опцій. Опція "Скинути" знаходиться прямо там, внизу. Після натискання на нього ви побачите список операцій скидання, які ви могли б виконати. Якщо ви хочете повністю скинути налаштування iPhone, натисніть на другий варіант, який має назву «Стерти весь вміст і налаштування», а потім натисніть «Видалити iPhone». Після того, як ви розпочали процес, залиште телефон у спокої і не заважайте йому протягом усього процесу.Це може зайняти що завгодно від пари хвилин до більше години. Як тільки всі дані будуть стерті, iPhone перезапуститься сам.

Ваші персональні дані

Після скидання налаштувань iPhone усі встановлені вами програми, а також ваші контакти, зустрічі, примітки та будь-які інші особисті дані зникнуть. IPhone буде як новий, що стосується його програмного забезпечення. Якщо ви виконували скидання, щоб потім продати свій iPhone, ви можете бути впевнені, що жоден біт вашої особистої інформації не зберігається у вашому телефоні.

Заводське програмне забезпечення не стирається

Операція скидання не призведе до видалення оригінального програмного забезпечення iOS, яке було встановлено Apple останнім часом на iPhone. Сюди входять всі завантажені вами оновлення. IOS має вирішальне значення для роботи iPhone, оскільки пристрій не зможе самостійно ввімкнутись або підключитися до оператора стільникового телефону без нього. Існують також програми, які були встановлені на заводі, наприклад, календар, камера та телефон. Вони не будуть видалені. Але будь-які записи, що містяться в них, будуть видалені.

Втеча з в'язниці iPhone

Після того, як ви розірвали свій iPhone, гарантія втрачає силу. Багато користувачів все ще вважають за краще встановлювати джейлбрейк-програму, оскільки це дозволяє їм отримувати доступ до програм, які вони не можуть отримати через App Store. Після скидання налаштувань iPhone будь-яке програмне забезпечення для джейлбрейка буде стерто, і вам доведеться перевстановити його після джейлбрейка.

Резервне копіювання ваших даних

Усі дані, скопійовані в обліковий запис iCloud або на ПК під час операції синхронізації, будуть збережені під час скидання налаштувань iPhone. Ваші програми та дані будуть перезавантажені у ваш телефон, коли ви отримаєте інший iPhone, повернувши все знайоме назад. Якщо не вдалося виконати синхронізацію, усі дані, додані до вашого телефону після останньої синхронізації, будуть втрачені. Можливо, вам доведеться відновлювати вашу особисту інформацію, таку як контакти та інформацію календаря, вручну.

Скиньте всі налаштування iPhone

Доступні й інші варіанти скидання, крім "Видалити весь вміст і налаштування". Один із них - " Скинути всі налаштування iPhone ", який зберігатиме ваші особисті дані та ваші програми, але скине налаштування мережі та особисті уподобання. Параметр «Скинути налаштування мережі» видалить всю інформацію про мережу Wi-Fi з вашого телефону, включаючи паролі, які ви використовуєте для підключення. Параметр «Скинути попередження про місцезнаходження» змусить усі ваші програми запитувати ваш дозвіл, перш ніж вони зможуть отримати доступ до даних про ваше місцезнаходження. Нарешті, параметр «Скинути словник клавіатури» видалить запис ваших відповідей на попередження про друкарські помилки на вашому iPhone.