Видалення повідомлення Facebook також видаляє його із повідомлень одержувача?

Легко надіслати комусь повідомлення на Facebook або через пов’язаний з ним додаток Messenger, про що ви згодом шкодуєте. Можливо, вам цікаво, чи є спосіб видалити повідомлення Facebook, щоб одержувач ніколи його не бачив або не бачив знову. Наразі ви можете видалити лише свою копію повідомлення.

Порада

Незважаючи на те, що Facebook натякнув, що він може додати функцію, що не надсилається, наразі ви можете видалити лише свою копію повідомлення чи розмови. Ви не можете скасувати повідомлення або заборонити одержувачеві бачити його після того, як ви його надіслали.

Як видалити повідомлення Facebook

Ви видаляєте повідомлення Facebook із власних розмов за допомогою веб-сайту Facebook на комп’ютері або програми Messenger на телефоні.

Відкрийте всі свої повідомлення, натиснувши піктограму "Повідомлення" у верхньому правому куті вашої сторінки у Facebook та вибравши "Переглянути всі у Messenger" внизу списку. Клацніть на розмову, щоб відкрити її. Знайдіть у розмові повідомлення, яке потрібно видалити, за допомогою миші та клацніть піктограму з трьома крапками поруч. Натисніть "Видалити" зі спадного меню. Вам буде запропоновано підтвердити, що ви хочете видалити повідомлення, і якщо ви це зробите, ваша копія бесіди буде назавжди видалена. Копія одержувача не видаляється, що може заплутати, якщо пізніше хтось посилається на повідомлення.

Якщо ви використовуєте програму Messenger і для видалення повідомлень у Messenger, натисніть і утримуйте повідомлення, а потім натисніть кнопку "Видалити". Ви отримаєте попередження, що не можете повернути копію повідомлення, якщо видалите його, і попросять підтвердити, натиснувши ще раз кнопку «Видалити». Потім повідомлення видаляється з вашої копії розмови, але воно залишається в листуванні кожного, кому ви його надіслали.

Як видалити розмову у Facebook Messenger

Якщо ви хочете видалити всю розмову у Facebook Messenger або через веб-сайт, ви можете зробити це також. Знову ж таки, ви видалите лише свою копію бесіди, а не будь-яку іншу.

Щоб видалити копію цілої розмови на веб-сайті Facebook, натисніть значок шестірні поруч із розмовою, щоб відкрити меню Налаштування та натисніть «Видалити розмову». Вам буде запропоновано підтвердити, що ви хочете назавжди видалити розмову, і якщо ви це зробите, вона буде видалена з вашого облікового запису, але не з облікового запису одержувача.

Щоб видалити розмову у Facebook Messenger за допомогою програми, утримуйте палець на розмові, а потім натисніть «Видалити». Підтвердьте, що хочете видалити розмову, щоб видалити її назавжди.

Повідомлення про спам у Facebook

Якщо хтось надсилає вам спам-повідомлення на Facebook або Messenger, ви можете повідомити про це Facebook.

На веб-сайті Facebook натисніть значок шестірні поруч із повідомленням та натисніть «Повідомити про спам або зловживання». У Messenger утримуйте палець на бесіді і торкніться "Позначити як спам".